Кіровоград: GPS навігації з`явиться у міських автобусах

Січень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради визначило основні завдання розвитку галузі на 2014 рік.

Як повідомив начальник управління Віктор Зубченко, серед першочергових завдань визначено обладнання пристроями GPS навігації та підключення всіх автобусів до єдиної диспетчерської служби.
Віктор Зубченко також наголосив на важливості завершення у поточному році ІІІ етапу конкурсів, що дасть можливість максимально охопити автобусним сполученням віддалені мікрорайони міста (парк «Перемоги», вул. Куропятникова, Дарвіна, Десантників) сполучити громадським транспортом Новомиколаївку та с. Гірниче, Новомиколаївку та Кущівку, Нову Балашівку та Велику Балку.
За інформацією начальника управління, у Кіровограді продовжаться роботи щодо розвитку інфраструктури громадського транспорту, зокрема автобусних зупинок, обладнання найбільших зупинок електронними табло. Крім того, активізацується робота спільно з місцевим органом Державтоінспекції щодо заборони стоянок на зупинках громадського транспорту та у місцях обмеженої пропускної спроможності центральних вулиць міста.
Важливим також буде вирішення питань пільгових перевезень: внесення змін до порядку розподілу відповідної субвенції, сприяння збільшенню її обсягів для міських перевізників.
Віктор Зубченко пообіцяв також, що профільне управління приділятиме належну увагу підвищенню культури обслуговування пасажирів у громадському транспорті та сприятимеперевізникам в оновленні парку міських автобусів, у тому числі їх заміні на автобуси більшої місткості. Із повним текстом інформації щодо пріоритетних напрямків роботи виконавчих органів Кіровоградської міської ради у сфері організації пасажирських перевезень у Кіровограді можна ознайомитися на офіційному сайті Кіровоградської міської ради на сторінці “Транспортна мережа”

джерело  фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool