Кіровоград готується до зими

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

В рамках підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року спеціалісти Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради продовжують проводити рейди-перевірки виконаних ремонтних робіт на об’єктах житлового фонду.

Цього тижня в полі зору інспекції ГУЖКГ ЖЕК № 13 та КРЕП № 11. Так , в ході перевірки ЖЕКу № 13 було здійснено огляд покрівлі житлового будинку по пров. Фортечному, 19-а після проведеного поточного ремонту та стану запірної арматури на внутрішньобудинкових теплових мережах у підвалі. Поточний ремонт покрівлі виконано із застосуванням руберойда та бітумної мастики. У житловому будинку по вул. Зінченка, 3 також обстежено шиферну покрівлю та її оцинковку. У підвалі будинку по вул. Зінченка, 3-а перевірено мережу теплопостачання. Спеціалісти звернули увагу на пофарбовані трубопроводи газопостачання, зокрема на будинках по вул. Зінченка, 3 та вул. Можайського, 6. У будинках по вул. Короленка, 2, 34, по вул. Куйбишева, 2-д, по вул. Червонозорівській, 17, корп. 3, що перебувають на балансі КРЕПу № 11, здійснено обстеження покрівель після проведених поточних ремонтів, а також димовентиляційних каналів. У будинках по вул. Варшавській, 2-б та по вул. Червонозорівській, 15, корп. 1 комісія мала змогу спостерігати часткову заміну каналізаційного трубопроводу на пластиковий. У підвалі будинку по вул. Варшавській, 2-а виконано теплоізоляцію внутрішньобудинкових теплових мереж.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool