Кіровоград готується до нового опалювального сезону

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон 2015/2016 року у Кіровограді, розпочнеться після зниження середньодобової температури повітря протягом трьох діб до восьми градусів тепла і при наявності лімітів газу. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 10 вересня.

Одночасно виконком зобов’язав комунальне підприємство “Теплоенергетик” (Соколенко Т.М.), дочірнє підприємство “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” (Гармаш В.П.), а також підприємства, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соцкультпобуту, вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги по його транспортуванню перед НАК "Нафтогаз України" та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати ліміти в НАК "Нафтогаз України" до 15 жовтня 2015 року.

Відповідно до прийнятого рішення, керівники КП “ЖЕО № 1” КМР”, КП “ЖЕО № 2” КМР”, КП “ЖЕО № 3” КМР”, КП “ЖЕО № 4” КМР” та КП “ЖЕК № 9 Кіровоградської міської ради” отримали доручення у термін до 25 вересня 2015 року закінчити оформлення паспортів та актів готовності будинків до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених чинним законодавством форм.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool