Кіровоград готує новорічні подарунки для бійців у зоні АТО

Грудень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1459 | Коментарі: 0

Трудові колективи кіровоградських підприємств, установ та організацій активно відгукнулися на пропозицію міського голови Андрія Райковича відправити в зону бойових дій на Сході України новорічні подарунки для своїх земляків, які зі зброєю в руках захищають сьогодні незалежність і цілісність своєї країни.

Щоб узгодити всі дії з організації благочинної справи, у міській раді сьогодні зустрілися волонтери Віктор Танцюра, Борис Смалиус, керівники виконавчих органів міської ради та підприємці.
- Наші хлопці, що несуть важку службу на лінії фронту у складі 17, 34, 42, 57 батальйонів і полку спецпризначення будуть раді отримати від кіровоградців вітання з Новим роком, - говорять волонтери. – При цьому для подарунків не потрібні захмарні кошти чи якісь дивовижні речі.

Найголовніше для бійців – вияв уваги до них. А в якості подарунків можуть бути цукерки, печиво, крупи, консерви, кава, чай, цигарки, одноразовий посуд, медикаменти. Воїни також завжди очікують дитячих листів і малюнків – це для них найкращі обереги.

Деякі підприємства вже долучилися до формування новрічного вантажу в зону АТО. Так тепутат міської ради Федір Згривець бривіз солодкий подарунок – мед. Член фракції “Батьківщина” у міській раді Дмитро Терзов висловив готовність передати воїнам від своєї політичної сили по 10 ящиків апельсин, мандарин, бананів, лимонів, цукерок і забезпечити транспортом.

Директор КП “Теплоенергетик” Тетяна Соколенко запропонувала виготовити і передати до військових частин компактні похідні печі – буржуйки, які допоможуть у холодну днину на блок – постах і в бліндажах.
Координатором збору допомоги визначили директора КП “Управління будинками міської ради” Миколу Кучера, який відповідатиме за прийом і формування вантажу для маршу.

Усі, хто має добру волю долучитися до благочинної акції можуть телефонувати за телефоном 24-32-54. Вантаж з новорічними подерунками для воїнів відправиться на Схід 25 грудня.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool