Кіровоград готовий зустріти зиму

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Кіровоград повністю готовий до початку опалювального сезону. На цьому акцентував увагу начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян сьогодні, 20 жовтня, під час наради секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками виконавчих органів.

Іван Марковський наголосив, що обласний центр фактично не зможе розпочати повномасштабний процес подачі тепла до житлових будинків і об’єктів соціально – культурної сфери без відповідної директиви Кабінету Міністрів, але місто має бути на 100% готовим подати і прийняти тепло за першою командою.
Олександр Хачатурян, відзначив, що обидва кіровоградських теплогенеруючих підприємства у повній готовності знаходяться в режимі очікування початку опалювального сезону. А на КП “Теплоенергетик” завершуються роботи по підготовці до роботи власного мазутного господарства. Наразі виконано близько 80% запланованого обсягу робіт, повідомив начальник головного управління.
При підготовці житлового фонду міста до зими головна увага приділяється сьогодні стану електричних щитових, звернув увагу Олександр Хачатурян, адже очікується, що з початком холодів навантаження на електричні мережі житлових будинків зросте в рази.
Повністю готова до роботи в зимових умовах і вся наявна комунальна техніка, а 210 тон закупленої технічної солі і достатня кількість відсіву дозволяють оптимістично дивитися в майбутнє, підкреслив начальник профільного управління.
За інформацією керівників управління освіти і охорони здоров’я міської ради Лариси Костенко і Оксани Макарук, всі заклади освіти і медицини мають акти готовності до початку опалювального сезону. В системі освіти вже опалюється дитячий будинок “Барвінок” та дитячий садок №23, які мають індивідуальні системи опалення. Керівники решти закладів отримали дозвіл на використання електричних обігрівачів, якщо температура в приміщеннях опуститься нижче допустимої. Крім того, із 27 жовтня у кіровоградських школах планується початок осінніх шкільних канікул, терміном один тиждень.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool