Кіровоград готовий боротися з особливо - небезпечними інфекціями

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

25 травня на базі стаціонару №1 КЗ "Центральна міська лікарня м.Кіровограда" відбулося навчально-тренувальне семінарське заняття по розгортанню міського протихолерного шпиталю на випадок виникнення холери в Кіровограді.

В навчаннях взяли участь представники управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради, епідеміологічних відділів Кіровоградської міської та обласної санітарно-епідеміологічних станцій, адміністрація та працівники КЗ "Центральна міська лікарня м.Кіровограда", лікарі-інфекціоністи кабінетів інфекційних захворювань лікувально-профілактичних закладів міста.
За інформацією начальника управління охорони здоров’я міської ради Оксани Макарук, в ході заняття відпрацьовувалися навики по швидкій локалізації наслідків особливо небезпечних інфекцій (холери) в Кіровограді: розгортанню протихолерного шпиталю на 10 ліжок, наданню медичної допомоги холерним хворим. Присутні мали можливість ознайомитися з оснащенням шпиталю, роботою бактеріологічної лабораторії по діагностиці особливо небезпечних інфекцій, відпрацювати навики одягання протичумного костюму.
Оксана Макарук відзначила, що матеріально-технічна база та стан готовності закладу до локалізації вогнищ особливо небезпечних інфекцій виявився задовільним.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool