Кіровоград: Головний рятівник звертається до жителів області

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини!

Невблаганна статистика свідчить про те, що більшість пожеж, які стаються на території області впродовж року, виникають саме у житловому секторі. Дуже прикро, але усі люди, які цього року загинули під час пожеж, загинули саме через те, що знехтували правилами пожежної безпеки. З початком опалювального сезону ризик виникнення пожеж в оселях мешканців регіону, як правило, зростає. Причин тому декілька: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.
Щоб зимової пори у ваших домівках панували тепло та затишок, а не безжальний вогонь, потурбуйтесь про власну безпеку: завчасно, ще до початку опалювального сезону, перевірте справність печі, груби, каміна, електро-обігрівача і обов’язково дотримуйтесь правил їх експлуатації – не допускайте халатності там, де мова йде про ваше життя. Раджу вам не залишати без уваги і турботи престарілих родичів, які проживають окремо. Не варто і дуже небезпечно залишати без нагляду дітей при увімкнених електричних обігрівачах та розтоплених печах. Дотримуйтесь наших порад і нехай лихо обминає ваші оселі і ваші родини!

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту

Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool