Кіровоград: головний рятівник області звертається до ліквідаторів

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

 Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі жителі Кіровоградщини!

Трагедія, яка сталася 26 квітня 1986 року в Чорнобилі, залишила незагоювану рану в душі багатьох, хто у результаті аварії втратив близьких, рідних, здоров’я, душевний спокій, надію на майбутнє. Чорнобильська катастрофа увійшла в історію розвитку нашої цивілізації сумною і трагічною реальністю. Світ ще не знав, що чекає на нього того квітневого ранку, коли вогнеборці уже вступили у нерівну боротьбу з розбурханим атомом. Впродовж наступних років через вогненно-атомне горнило Чорнобиля пройшли 96 вогнеборців степової Кіровоградщини. Ризикуючи власним життям і здоров’ям, вони гідно виконували свій службовий та громадянський обов’язок, робили все можливе і неможливе, щоб зупинити ядерного монстра і зменшити смертельну небезпеку для людства.
Низько схиляємо голови перед самовідданим подвигом чорнобильців-ліквідаторів, глибока вдячність їм та шана. Спасибі вам, хто не допустив поширення чорнобильського лиха, хто прийняв на себе перший удар Чорнобиля, і тим, хто й нині продовжує справу відродження землі, обпаленої радіацією.

Начальник Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор ФЕДОРЧАК


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool