Кіровоград: головний рятівник області вітає

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника!

Відзначення нашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску працівників мужньої професії - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя громадян, національного багатства від вогню та інших руйнівних стихій і техногенних катастроф, а також цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, щоб завжди якнайшвидше допомогти тим, хто потребує невідкладної допомоги.
“Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – девіз нашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність нашої професії. Тож нехай ваша відданість обраній професії, готовність захищати здоров'я і життя людей та національні багатства ніколи не вичерпуються й надихають вас на нові досягнення у благородній і гуманній справі. Нехай високий професіоналізм, відданість присязі, честі й обов’язку, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення нашої держави.
У цей святковий день бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя, здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах, а Господь Бог оберігає від усіх негараздів.

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool