Кіровоград: головний рятівник області вітає із всенародним святом

Травень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини!  Дорогі ветерани!

Від імені колективу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області сердечно вітаю вас із всенародним святом – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!
Цей травневий день назавжди залишиться символом героїчного минулого нашого народу, величі духу, скорботи за мільйонами людських доль, нездійснених мрій і задумів. Стійкість, мужність і самовідданість, проявлені нашими дідами-прадідами на полях битв і на трудовому фронті заради перемоги над фашизмом, вже давно стали для нас, нащадків солдат Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною. Ми схиляємо голови перед усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її вільною і процвітаючою. Вічна пам'ять тим, хто пожертвував власним життям задля того, щоб наступним поколінням ніколи не довелося пізнати жахіть війни. Усім, хто дожив до сьогоднішнього святкового дня, від щирого серця бажаю міцного здоров’я ще на багато років, нехай не болять ваші рани, поваги і любові, щастя в дітях та онуках, радості, мирного неба і яскравого сонця над головою.

З повагою,
начальник УДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool