Кіровоград: головний міліціонер області звертається до мешканців області

Жовтень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини! 25 жовтня 2015 року в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів. Це важливий крок, від якого залежить майбутнє нашої країни, а отже цей процес на Кіровоградщині повинен пройти чесно, прозоро та демократично.

Задля недопущення будь-яких протиправних проявів у період виборчої кампанії та безпосередньо у день голосування, в УМВС України в Кіровоградській області розгорнуто діяльність оперативних штабів.
Особовий склад підрозділів переведено на посилений варіант несення служби. Створено мобільні резервні групи з числа працівників спеціальних оперативних служб, якими забезпечуватиметься реагування на усі без виключення можливі факти порушень законодавства.
Працівники органів внутрішніх справ готові до виконання покладених на них державою завдань з підтримання правопорядку та спокою для забезпечення виборчого процесу.
Ми звертаємося до усіх мешканців області з проханням ставитися один до одного з повагою та розумінням. Так само раджу утриматися від будь-яких провокацій і представникам політичних сил.
Нагадаю, що за порушення виборчого законодавства передбачено як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.
Ми всі разом повинні подбати про те, аби вибори на Кіровоградщині пройшли спокійно і чесно, бо нам усім належить будувати майбутнє та піклуватися про порядок у своєму рідному краю.

З повагою
начальник УМВС України в Кіровоградській області
Сергій Кондрашенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool