Кіровоград: «голодний» мешканець викрав 50 кг м’ясної продукції

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

 Підозрюваного правоохоронці затримали, за вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення.

- На одній із вулиць обласного центру інспектори дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль-таксі під керуванням 48-річного місцевого жителя, який перевозив пасажира. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, відповідно, за фактом порушення працівники ДАІ склали адміністративний протокол, – розповідає командир взводу дорожньо-патрульної служби Кіровоградського міського відділу міліції Дмитро Кунерт. – Правоохоронці повідомили чоловіку про необхідність вилучення транспортного засобу згідно чинного законодавства та поміщення його на спеціальний майданчик. Водій викликав на місце інше таксі, аби в нього перекласти пакети з м’ясною продукцією, які перевозив клієнт. Така кількість вантажу викликала підозри у інспекторів ДПС.
Як з’ясувалося, інтуїція не підвела правоохоронців. Адже від чергового міського відділу міліції вони дізналися, що саме цієї ночі в магазин одного із місцевих виробників м’ясної продукції проникли невідомі та викрали вироби загальною вагою близько 50 кілограмів.
Працівники затримали підозрюваного, доставили його до Кіровоградського міськвідділу та передали слідчо-оперативній групі для подальшого з’ясування обставин події. Викрадені продукти харчування правоохоронці вилучили та повернули власнику.
Попередньо встановлено, що 31-річний кіровоградець раніше деякий час працював на підприємстві, але був звільнений. Згодом, коли чоловіку знадобилися гроші, він вночі проник в магазин відомого йому виробника і викрав м’ясні вироби, які хотів продати і виручити необхідні кошти. Та планам зловмисника завадили правоохоронці.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool