Кіровоград: географія дії «соціальних карток» розширилася

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Перелік підприємств, що відгукнулися на заклик міського голови долучитися до соціального проекту “Соціальна картка” розширився.

Відтепер власники соціальник карток можуть придбати товари з 10% знижкою і у магазинах ТОВ «Ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан».

Як повідомили в управлінні сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, скористатися соціальною знижкою можна у магазинах «Садовий центр» по вул. Братів Ельворті, 2-а, «Пан Тюльпан» по проспекту Комуністичному, 22/12 та у «Садовому центрі на Московській» по вул. Московській, 202-а.

ТОВ «Ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан» реалізує великий спектр товарів, які зацікавлять пенсіонерів та тих, хто займається садівництвом і городництвом - насіння овочів та квітів, добрива, засоби захисту рослин.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool