Кіровоград: функціонування «гарячої лінії» прокуратури області сприяє реальному поновленню порушених прав підприємців.

Вересень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Вже понад рік захист підприємництва визначено одним із головних пріоритетів наглядової діяльності прокуратури Кіровоградщини.

Саме стільки в органах прокуратури регіону функціонує телефону «гарячої лінії», який забезпечує своєчасне та оперативне реагування на порушення законних прав суб'єктів господарювання.
За цей період, на телефон «гарячої лінії» надійшло 66 повідомлень підприємців, щодо фактів незаконного втручання в їх діяльність. Більша частина повідомлень стосувались незаконних дій органів контролю. За результатами розгляду кожного повідомлення були вжиті дієві заходи прокурорського реагування.
За рік функціонування телефону «гарячої лінії» суттєво знизився адміністративний тиск на підприємців, зменшилася кількість проведених перевірок, що свідчить про актуальність та соціальну необхідність цього напрямку роботи органів прокуратури.
Нагадаємо, телефон «гарячої лінії» прокуратури області: (0522) 27-63-10.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool