Кіровоград: фотопроект у бібліотеці

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Нещодавно в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка стартував фотопроект «Скажи, яку книгу ти читаєш - і я скажу, хто ти».

В його рамках усі бажаючі можуть стати учасниками захопливої, безкоштовної фотосесії з улюбленою книгою. Усе що для цього потрібно – фантазія, вільний час та улюблена книга.

Днями відбулись три цікаві фотосесії за участі юних кіровоградок – Ганни, Даші та Катерини. Дівчата принесли улюблені книги і разом з бібліотекарями продумали образи для фотосесії та обрали місця для фотозйомки. А наш фотограф втілив ці образи в життя.

Фотознімки вийшли гарними та цікавими. Самі дівчата не очікували від себе таких яскравих перевтілень! Ролі балерин, вампірів та героїнь любовних романів вони втілили на «5 балів».

Кировоград: праздничная трапеза в центре города (ФОТО)

Усі фото проекту ми презентуємо восени (в рамках Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій), а кілька цікавих кадрів можна побачити вже зараз.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool