Кіровоград: феєричне шоу для дітей

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

На святкове шоу «Її величність Казка запрошує на іменини» бібліотекарі філії № 19 Кіровоградської МЦБС запросили маленьких жителів мікрорайону Космонавтів та вихованців пришкільних таборів шкіл № 18 та № 31.

Цього року біля стін бібліотеки зібралася рекордна кількість дітей – 400 глядачів. До участі в заході бібліотекарі долучили 25 читачів, це діти від 8 до 14 років. Головні ролі в шоу зіграли самі бібліотекарі – Королева Казка (завідуюча бібліотеки філії № 19) та Зла Чаклунка (бібліотекар).
Разом з Королевою Казкою учасники феєричного шоу гучними оплесками зустрічали казкових героїв, які прибули з різних країн на свято – Попелюшку, Мальвіну, Червону Шапочку, Сплячу Красуню, Дюймовочку, Фею та звичайно ж Злу Чарівницю.
Затамувавши подих, усі діти уважно слідкували за подіями в чарівному лісі та пригодами найхоробрішого зайця під час лялькової вистави «Мішок яблук», яку приготували для глядачів наймолодші читачі - учасники клубу «Веселих Пізнайок та допитливих Чомучок», що діє при бібліотеці.
Демонструючи кмітливість та ерудицію, учасники шоу активно змагалися в інтелектуальних та веселих конкурсах, які підготувала для них Попелюшка, а найнепосидючіших Червона Шапочка запросила на музичний спортмайданчик. Окрасою заходу стали музичні номери у виконанні переможців багатьох дитячих музичних фестивалів «Об’єднаймо дітей планети» та «Степові джерела».
Казковий салют та солодощі від постійного спонсора багатьох бібліотечних заходів – депутата міської ради Лариси Онул чекали малечу по закінченню святкового шоу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool