Кіровоград: епідемія грипу?

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

За інформацією Центру грипу та ГРВІ Центральної СЕС МОЗ України, за минулий тиждень, 4 - 10 лютого 2013 року, загальні показники захворюваності на грип та ГРВІ не перевищили епідемічні пороги убільшості регіонів України та знаходяться в межах від 7,2% у Волинській до 68,9 % у Івано-Франківській областях, лише в Кіровоградській області відмічається перевищення епідпорогу на 7,5 %.

Усього за звітний тиждень на грип та ГРВІ захворіло 234737 осіб, із них 66,7% становлять діти. Загальна захворюваність на грип та ГРВІ серед населення України склала 51,5 на 10 тисяч, що на 8,9 % більше, ніж минулого тижня.

Загальна кількість вакцинованих проти грипу склала 326716 осіб. Госпіталізовано 7683 особи, із них 74,5 % становлять діти до 17 років.

В цілому, епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ в Україні відповідає середньорічному рівню для відповідної пори року.

Детальна інформація щодо профілактики та лікування грипу розміщена на веб-сайті МОЗ України у розділі "Важливо. Обережно грип!", а також під банером "Як вберегтися від грипу".

Прес-служба МОЗ України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool