Кіровоград: енергетики звертаються до мешканців області з проханням обмежити використання електроенергії

Серпень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Суттєве зменшення поставок газу та вугілля на теплові електростанції призвели до дефіцитного балансу виробництва і споживання електричної енергії.

Через це виникла реальна загроза стабільній та безперебійній роботі об’єднаної електроенергетичної системи України. Єдиним чинником, який може цьому запобігти та не допустити системний аварійних вимкнень, є дотримання споживачами встановлених граничних величин споживання електроенергії та дозволеної потужності.

Державним підприємством «Національна енергетична компанія «Укренерго» для Кіровоградської області обмеження споживання наразі встановлене на рівні 8,8 МВт та 500 тис. кВт/год на добу.

Спекотна погода спонукає населення активно використовувати кондиціонери, а також, через відсутність централізованого гарячого водопостачання, електричні бойлери. Неконтрольоване використання цих потужних електроприладів призводить до перевантаження енергосистеми. Тому, аби не допустити перевантаження і спрацювання автоматики захисту, необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії до встановленого рівня.

ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до мешканців області з проханням обмежити використання електроенергії і не вмикати кондиціонери та електробойлери у години найбільшого навантаження, а саме: з 12:00 до 17:00 та з 21:00 до 22:00.

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже тільки так можна забезпечити безперебійну роботу об’єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.

Адміністрація ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool