Кіровоград: екскурсія у міськвідділ міліції

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Представники громадськості мали можливість ознайомитися з повсякденною роботою правоохоронців, матеріально-технічним забезпеченням міськвідділу та оглянути службові кабінети захисників правопорядку

Екскурсія розпочалася з чергової частини міськвідділу, адже саме сюди надходить вся інформація про скоєння кримінальних, адміністративних правопорушень та інших подій.
Помічник начальника відділу – оперативний черговий розповів учасникам екскурсії про роботу чергової частини, зокрема новітньої системи управління правоохоронними силами й засобами – ЦОРМ (центр оперативного реагування міліції), порядок реєстрації повідомлень і заяв про правопорушення та реагування на них. За словами оперативного чергового, за добу до чергової частини міськвідділу міліції в середньому надходить від 100 до 140 заяв та повідомлень від громадян.
Далі присутніх ознайомили з роботою камер відеоспостереження, які розміщенні на території міста, і продемонстрували, як з їх допомогою можна здійснювати цілодобовий контроль за криміногенною обстановкою в обласному центрі та оперативно реагувати на будь-які правопорушення.
Потім гостей запросили оглянути кімнату для затриманих, яка знаходиться поряд з черговою частиною, кімнату для отримання зброї і боєприпасів та спеціальну кімнату для прийому громадян.
Відвідувачі заходу мали можливість побувати у службових кабінетах деяких відділів міліції.
По закінченню екскурсії гості щиро дякували керівництву за організацію даного заходу, а керівник екскурсії – заступник начальника сектору кадрового забезпечення Кіровоградського МВ УМВС в області С. Куліш висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з громадськістю. Й наголосив на тому, що двері Кіровоградського МВ завжди відкриті для всіх громадян, які потребують поради чи допомоги.
За матеріалами Кіровоградського МВ
УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool