Кіровоград: екскурсія для «первачків»

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

З метою формування економічної грамотності та культури у школярів та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи працівники Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області запросили на екскурсію учнів першого класу Комунального закладу ”Навчально-виховне об’єднання №32 ”Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів, позашкільний центр ”Школа мистецтв” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

“Першачків” зустріла та провела екскурсію Центром обслуговування платників податків завідувач інформаційно-комунікаційним сектором Катерина Бондарук.
Школярів привітали з закінченням навчального року і з повноцінною зміною статусу ”першачка” на учня 2-го класу. Розповіли про професію податківця, про історію виникнення податків, в доступній формі пояснили що таке бюджет держави, податки, хто є платниками податків. Також запропонували переглянути малюнки дітей, які приймали участь у конкурсі дитячої творчості на тему “Очима дитини про бюджет країни”.
На завершення зустрічі школярам продемонстрували мультфільм ”Місто мрії”, який розповів їм про важливість сплати податків.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool