Кіровоград: дзюдоісти ДЮСШ-3 складали іспити

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 2357 | Коментарі: 0

У комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» завершилася атестація учнів відділення боротьби дзюдо.

Вихованці тренерів-викладачів Володимира Долгіх і Тетяни Кравцової складають іспит на присвоєння спортивного ступеня КЮ та здобуття пояса відповідного кольору, який дозволяє візуально визначити рівень майстерності спортсмена.

Для присвоєння учнівських ступенів претенденти проходять випробування, які включають в себе тести на знання базової техніки, ката, знання теорії і філософії. За підсумками атестації 45 юних дзюдоїстів успішно склали свої іспити, та отримали право носити пояс відповідного кольору, згідно присвоєного ступеню майстерності.

Старший тренер збірної команди Кіровоградської області із боротьби дзюдо Сергій Нечмоня вручив юним спортсменам сертифікати про присвоєння ступенів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool