Кіровоград: дублер-шоу «Бібліотекар на час»

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1734 | Коментарі: 0

Днями в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка, з успіхом пройшло дублер-шоу «Бібліотекар на час». Молоді хлопці та дівчата, які цікавляться бібліотекою і книгами, протягом дня спробували себе в якості бібліотекаря.

Працівники відділу абонементу підготували цікаві випробування для кожного учасника дублер-шоу: допомогти користувачам у пошуку та виборі літератури, розробити книжкову виставку, допомогти бібліотекарю провести масовий захід.
Як виявилося - не така то й легка, як декому здається на перший погляд, наша професія: вона вимагає знань та підготовки у спеціалізованому навчальному закладі. Сучасний бібліотекар як універсальна формула: і мовознавець, і психолог, і педагог, і літературознавець. І це, зауважте, все в одній особі.
Нагадаємо, що в минулі часи на посаду бібліотекаря призначалися вчені, академіки. Цікавий той факт, що свого часу бібліотекарями були: байкар І. А. Крилов, письменниця Л. Сейфулліна, поети А. Ахматова, І. Гете та інші.
Вітаючи колег та користувачів з Всеукраїнським днем бібліотек, зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були: міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool