Кіровоград: ДСО виповнилось 62 роки

Жовтень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 2901 | Коментарі: 0

На сьогоднішній день Державна служба охорони в Кіровоградській області має розгалужену структуру, яка включає в себе підрозділи міліцейської та цивільної охорони, спеціальний підрозділ міліції «Титан», центр технічної охорони.

Щодоби до несення служби в місті Кіровограді і районах області долучається дванадцять спецгруп затримання. Загалом ДСО забезпечено охорону близько двох з половиною тисяч приміщень з особистим майном громадян, більше трьох з половиною тисяч стаціонарних і пересувних об'єктів, які належать юридичним особам.
Протягом 2014 року групи затримання підрозділів Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області здійснили близько 1770 виїздів до місць вчинення правопорушень, у тому числі за повідомленнями, що надійшли по спеціальній телефонній лінії "102". В ході вжитих заходів наряди ДСО Кіровоградщини затримали триста підозрюваних у скоєнні злочинів.
У день професійного свята на урочистих зборах працівників підрозділу начальник Управління ДСО при УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Спінул зазначив: «Що за цифрами стоять роки самовідданої праці, набутий досвід, професіоналізм і довіра українського народу. Співробітники Державної служби охорони завжди на бойовому посту і, у разі небезпеки, у найкоротший термін прийдуть на допомогу і стануть на захисті життя, законних прав та інтересів громадян.»
За багаторічну, бездоганну службу в органах внутрішніх справ, вагомий особистий внесок в розвиток підрозділів ДСО в Кіровоградський області та з нагоди відзначення річниці створення підрозділів охорони грамотами та подяками було нагороджено низку працівників, кільком в урочистій обстановці - присвоєно чергові спеціальні звання.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області

Фото Ігоря ФІЛПЕНКА,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool