Кіровоград: дозволи на будівництво газової АЗС у зеленій зоні міста скасовані

Вересень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1343 | Коментарі: 0

Дозволи на будівництво газозаправної станції у Кіровограді в межах зеленої зони на розі вулиць Степняка–Кравчинського та Терешкової скасовані.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради. Про проблему заговорили після того, як минулої неділі обурені місцеві мешканці, які власноруч наводили порядок у колись занедбаному сквері і впорядкували там дитячий майданчик, вийшли на протест. Вони висловили занепокоєння, що всі їхні зусилля будуть зведені нанівець, а діти можуть бути позбавлені улюбленого місця відпочинку, яких і так небагато на околицях обласного центру.

Із протестувальниками зустрівся секретар міської ради Іван Марковський, який пересвідчився в тому, що будівництво газової заправки триває. – Я дав доручення ретельно перевірити наявність усіх дозвільних документів на спорудження заправки у цьому парку на відстані 20 метрів від дитячого майданчика, – зазначив Іван Марковський на засіданні виконавчого комітету. – Будемо вимагати від державної архітектурно-будівельної інспекції скасування дозволу, якщо такий є.

У Кіровограді відбудеться бізнес-конференція

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool