Кіровоград: досудове розслідування стосовно отримання державним виконавцем неправомірної вигоди на контролі прокуратури

Липень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно державного виконавця, який вимагав та отримав неправомірну вигоду.

Державний виконавець вимагав від громадянки неправомірну вигоду у розмірі п’яти тисяч гривень за вирішення питання щодо закриття виконавчого провадження з приводу стягнення з останньої 49 тис. грн. заборгованості по кредитному договору.
При отримані вказаної суми неправомірної вигоди держслужбовець був затриманий співробітниками УДСБЕЗ УМВС.
За ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України слідчим управлінням УМВС в області було розпочато кримінальне провадження. Хід досудового розслідування на контролі прокуратури.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool