Кіровоград: доступ до публічної інформації

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Кіровоградською ОДПІ значна увага приділяється забезпеченню доступу до публічної інформації. Правові засади доступу до публічної інформації визначені Законом України від 13.01.2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації».

До Кіровоградської ОДПІ за січень - березень 2015 року надійшло 4 запита на отримання публічної інформації. Відповіді на запити було надано своєчасно та з дотриманням вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.
Нагадуємо, що реалізація права на доступ до публічної інформації в Україні набуває все більшої суспільної важливості. Адже, відкритість та доступність публічної інформації є свідченням прозорої роботи органів державної влади, а отже і зростання довіри до неї громадян.
Шановні платники податків! Кіровоградська ОДПІ запевняє, що кожен поданий Вами запит розглядається уважно та ретельно.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool