Кіровоград: допомога водіям, які потрапили у снігові перемети

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Протягом п’ятниці та вихідних рятувальники Кіровоградщини продовжили надавати допомогу водіям, які потрапили у скрутну ситуацію на дорогах.

Так, на автошляху між селами Рівне та Кропивницьке Новоукраїнського району до снігового замету потрапив легковий «ВАЗ-2107», а між с.Комишувате та с.Софіївка – «Славута». В Олександрії у переметі застряг автомобіль швидкої допомоги, пацієнтів у ньому не було. У Добровеличківському районі на автошляху Полтава – Кишинів рятувальники допомогли водієві легковика «Volkswagen». Надавалася допомога і водіям мікроавтобусів – поблизу с.Защита Новомиргородського району із снігової пастки вивільняли «Рено», а біля с.Веселівка Кіровоградського району – «Мерседес». В Олександрії, на шляху до Знам’янки, з’їхала з дороги у кювет «Волга», а у Кіровограді по вул.Поповича - «Dacia Logan», застосувавши трос рятувальники оперативно вилучили машини на проїжджу частину. Загалом протягом трьох діб рятувальники надали допомогу водіям восьми транспортних засобів.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool