Кіровоград: договір «Про визнання електронних документів» можна укласти в електронному вигляді

Грудень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області повідомляє – для подання податкової звітності в електронній формі платнику податків необхідно укласти договір “Про визнання електронних документів” з податковою інспекцією.

Його можна укласти в електронному вигляді. Для цього слід завантажити з рубрики офіційного інформаційного ресурсу www.cskidd.gov.ua «Програмне забезпечення/Програмне забезпечення для звітності» інсталяційний пакет програмного забезпечення «ДПС Захист звітності». Після встановлення та налаштування якого в меню “Договори та заяви” потрібно обрати відповідний варіант Договору. Договір підписується особистими ключами посадових осіб або фізичної особи – підприємця та відправляється до ДПС.
Для уточнення реквізитів, необхідних для заповнення відповідних полів договору “Про визнання електронних документів”, потрібно звернутись в податкову інспекцію за місцем реєстрації.
Шановні платники! ДПС у Кіровоградській області звертає вашу увагу, що договір “Про визнання електронних документів” та централізована подача звітності засобами телекомунікаційного зв’язку здійснюється на електронну адресу zvit@sta.gov.ua. У спеціальному програмному забезпеченні «ДПС Захист звітності» зазначена адреса прописана за замовчуванням.

Детальніше про новації можна дізнатись у відділі реєстрації користувачів при ДПС у Кіровоградській області за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, каб. 313. Телефон для довідок – (0522) 36-69-52.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool