Кіровоград: дочекались, вартість проїзду на маршрутках тепер стане вільною?

Травень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 2358 | Коментарі: 0

Перевізники отримали право самостійно визначати тарифи на автоперевізні послуги

Як повідомив під час апаратної наради заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, Кабінет Міністрів України видав постанову, згідно з якою органи влади більше не вправі регулювати і встановлювати тарифи на перевезення пасажирів на міжобласних, міських та приміських маршрутах.
"Вартість проїзду на цих маршрутах стає вільною. І автомобільні перевізники області встановлюватимуть цю вартість самостійно", - зазначив Сергій Коваленко.
Разом з тим, він наголосив: "Але із нас ніхто не знімав відповідальності за дотримання прав споживачів, за недопущення соціальної напруги". Тому, як підкреслив він далі, райдержадміністрації мають опрацювати із перевізниками економічно-обґрунтовані тарифи, що визначаються відповідно до методики розрахунків тарифів на послуги перевезення пасажирів автомобільним транспортом.
Не випускатиме із поля зору цю роботу і обласна державна адміністрація, в ОДА також планують зустрітися із перевізниками і провести окрему нараду.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool