Кіровоград: до уваги жителів мікрорайонів Масляниківка, Никанорівка та селища Гірничого

Березень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1750 | Коментарі: 0

Медико – соціальна акція “Здорові жителі – здорове місто” користується широкою популярністю у мешканців всіх мікрорайонів міста Кіровограда.

Черговий етап акції відбудеться на селищі Гірничому та у мікрорайонах Масляниківка і Никанорівка. Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, безкоштовні профілактичні огляди населення в рамках програми "Здорові жителі – здорове місто" відбудуться на базі комунального закладу "Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" за адресою: с. Гірниче, Лінія, 10 із 17 по 21 березня 2014 року.
А у період з 24 березня по 28 березня скористатися послугами акції зможуть мешканці обласного центру, які обслуговуються амбулаторією загальної практики-сімейної медицини № 6 комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кіровограда" за адресою: вул. Кропивницького, 22 .

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool