Кіровоград: до уваги власників iPhone

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1692 | Коментарі: 0

Відтепер кіровоградці - власники iPhone тепер можуть знімати готівку через банкомати ПриватБанку без карти за допомогою QR-коду.

Як повідомили в банку, така можливість з'явилася в оновленій версії програми Privat24 для iOS . Раніше безконтактне зняття готівки стало доступним для власників смартфонів на Android.

«Зняття грошей в банкоматі через смартфон навіть більш безпечне, ніж за допомогою пластикової картки, - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Адже, щоб вкрасти гроші з картки, зловмисникові потрібно вкрасти карту і дізнатися ПІН-код. А для зняття грошей зі смартфона шахраєві доведеться вкрасти мобільний телефон, дізнатися пароль Приват24 та ПІН-код картки, що практично неможливо».

Щоб отримати готівку через банкомат ПриватБанку за допомогою iPhone і “магічного” сервісу банку, досить просканувати смартфоном QR-код з екрану банкомату, як на відео. Окрім можливості безконтактного зняття готівки, функціонал програми доповнено можливостями купівлі голосів “ВКонтакті”, оплати косметичної продукції, переведення в готівку іменних чеків та іншими корисними послугами. Оновлена версія Privat24 вже доступна власникам “яблучних” гаджетів в AppStore.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool