Кіровоград: до уваги родин учасників АТО!

Лютий 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Перед початком сорок сьомої сесії Кіровоградської міської ради до депутатського корпусу звернувся військовослужбовець, учасник антитерористичної операції Сергій Лисяк.

Він висловив прохання спростити процедуру оформлення пільгового харчування в закладах освіти міста для дітей з родин учасників АТО. За його словами, отримання щомісячної довідки – підтвердження участі в АТО для дружин, чиї чоловіки перебувають на сході України дається вкрай важко.
- Це питання вже вирішено, - повідомив під час засідання сесії секретар міської ради Іван Марковський. – Пункт рішення, яким регламентоване щомісячне надання довідки, призупинений, а рішення доопрацьовується. Наразі родинам учасників АТО достатньо буде принести одну довідку.
Ускладненість процедури організації пільгового дитячого харчування для такої категорії дітей не є проявом бюрократії, а викликаний дотримання чинного законодавства при використанні бюджетних коштів, наголосив Іван Марковський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool