Кіровоград: до уваги платників, які застосовують реєстратори розрахункових операцій!

Листопад 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Продовжено використання книг обліку розрахункових операцій старого зразка.

Наказом Міндоходів від 28.08.2013 №417 "Про затвердження нормативно-правових актів щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій" (набрав чинності 18.10.2013), затверджено Порядок реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, яким внесено зміни до титульних сторінок книг обліку розрахункових операцій (книг ОРО) на реєстратори розрахункових операцій (РРО) та на господарську одиницю.
У зв’язку із завчасним придбанням суб’єктами господарювання екземплярів книг ОРО за формою, встановленою попереднім Порядком реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, (наказ ДПА України від 05.02.2001 № 614), або відсутністю книг ОРО нової форми, органи доходів і зборів з метою забезпечення комфортних умов ведення бізнесу, продовжують приймати до реєстрації книги ОРО, форму яких затверджено Порядком №614.
Нагадуємо суб’єктам господарювання, що з 1 січня 2014 року передбачено застосування штрафних санкцій за неподання до органів Міндоходів електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв'язку.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool