Кіровоград: до уваги платників податків! Є зміни

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області звертає увагу платників, що постановою Кабінету міністрів України від 7 листопада 2013 р. № 820 внесено зміни до Порядку подання фінансової звітності (постанова КМУ від 28 лютого 2000 р. № 419)

Зміни до Порядку подання фінансової звітності, зокрема, передбачають продовження терміну подання річної фінансової звітності з 9 лютого до 28 лютого наступного за звітним року.

Отже, 28 лютого 2014 року – останній день подання наступної фінансової звітності за 2013 рік:
– балансу (Звіту про фінансовий стан) (форма № 1);
– звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід) (форма № 2);
– звіту про рух грошових коштів (за прямим методом) (форма № 3) або звіту про рух грошових коштів (за непрямим методом) (форма № 3-н);
– звіту про власний капітал (форма № 4);
– приміток до річної фінансової звітності (форма № 5);
– додатку до приміток до річної фінансової звітності «Інформація за сегментами» (форма № 6);
– фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва (форми № 1-м, 2-м);
– спрощеного фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва (форми № 1-мс,2-мс).

Звертаємо увагу, що обов‘язок платників податку на прибуток подавати річну фінансову звітність разом із декларацією по прибутку, визначено статтею 46 Податкового кодексу України. При цьому, юридичні особи, що відповідають критеріям, визначеним пунктом 154.6 статті 154 Податкового кодексу України, та юридичні особи, які відповідно до Господарського кодексу України належать до суб’єктів мікропідприємництва, подають відповідним органам річну фінансову звітність, передбачену для суб’єктів малого підприємництва.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool