Кіровоград: до уваги перевізників!

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради розробило проекти паспортів міських автобусних маршрутів відповідно до маршрутної мережі автобусних маршрутів загального користування м. Кіровограда, затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами), повідомляє сайт міської ради

  У зв’язку з цим, пропонуємо підприємствам, які надають послуг з перевезення пасажирів, взяти участь у ознайомлені, перевірці відповідності паспорта маршруту умовам перевезень та підписанні відповідного акту.
З проектами паспортів можна ознайомитись за адресою м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімната 302. з 25.02.2013 р. до 01.03.2013 р. щоденно з 09.00 до 16.00.
    Бажаючим прийняти участь у підписанні акту відповідності паспорта маршруту умовам перевезень необхідно надати письмове підтвердження до вищезазначеного управління за вказаною адресою до 01.03.2013 р.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool