Кіровоград: до уваги батьків багатодітних родин!

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Міністерство соціальної політики України інформує, що внаслідок недостатнього фінансування відсутні бланки посвідчень дитини з багатодітної сім’ї, які дають право на пільги відповідно до ст. 13 Закону України «Про охорону дитинства».

З метою забезпечення права дітей з багатодітних сімей на безоплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту (крім таксі), автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрішньорайонних, внутрішньо- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання Міністерство соціальної політики України узгодило питання з Міністерством інфраструктури України щодо надання права на пільговий проїзд дітям з багатодітних сімей на підставі:
- довідки про склад сім'ї, затвердженої наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 22.07.2003 р. № 204;
- копії свідоцтва про народження дитини завіреної печаткою відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради;
- оригіналу документа, що посвідчує особу з фотокарткою (учнівський квиток – для дітей від 6 до 16 років; студентський квиток або паспорт – для дітей від 16 до 18 років).

За довідками звертатися до відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41 (кім. 313) та за телефоном: (0522) 24 34 97.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool