Кіровоград: до уваги абітурієнтів 2014 року!

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

З 01 листопада розпочалася реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні і триватиме до 30 листопада 2013 року. Реєстрація здійснюватиметься через мережу Internet.

УВАГА! Учасником пробного тестування зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату.
Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 26 вересня 2013 року № 85 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році» відбудеться пробне тестування:
22 березня 2014 року – з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської;
29 березня 2014 року – з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Детальну інформацію щодо порядку реєстрації розміщено на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання (Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти http://test-center.od.ua).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool