Кіровоград: до територіальних органів фіскальної служби надійшло 859 звернень від громадян

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Кількість письмових звернень протягом січня-грудня 2015 року склала 369 одиниць (з них 18 колективних), під час яких звернулось 733 громадян.

В письмових зверненнях громадяни найбільше цікавилися питаннями адміністрування податків (31,7 відс. від усієї кількості звернень). Майже всі ці звернення надійшли поштою, або через органи влади.

Окрім того, протягом 2015 року керівництвом органів фіскальної служби області здійснено 490 прийомів за зверненнями громадян.

Під час особистого спілкування з посадовцями жителі Кіровоградщини найбільше цікавилися питаннями податкової звітності, контрольно-перевірочної роботи, а також громадяни інформували про ухилення від сплати податків.
Нагадуємо, що права громадян на звернення регулюється ст. 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян». Кожен може направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення, особисто звертатися або надсилати письмове звернення з використанням мережі Інтернет до органів державної влади та посадових і службових осіб з метою роз’яснення прав і законних інтересів.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool