Кіровоград: до обласної державної адміністрації надійшло 114 запитів на отримання публічної інформації

Грудень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

У 2012 році відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" до обласної державної адміністрації надійшло 114 запитів на отримання публічної інформації, з них: запити від фізичних осіб – 39, юридичних осіб – 51, від засобів масової інформації (журналістів) - 24. більшість запитів надійшло поштою – 90, електронною поштою – 23, особисто – 1.

Найбільш запитуваною є інформація довідкового характеру, правова інформація, інформація про фізичну особу, інформація про стан довкілля (екологічна інформація), інформація про товар (роботу, послугу), статистична інформація. Найбільш запитуваними документами є: копії обласних цільових програм; порядок розгляду звернень громадян в облдержадміністрації; форми та порядок розгляду запитів на інформацію; копії регуляторних актів облдержадміністрації; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру керівництва облдержадміністрації.

Характер запитів на інформацію свідчить, що найбільш запитуваною є інформація про стан виконання обласного бюджету у 2010-2011 та у поточному роках, про виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації", фінансування видатків з обласного та Державного бюджетів, про виконання обласних програм соціально-економічного розвитку, статистична та довідкова інформація в галузі медицини, освіти, соціальної сфери, агропромислового комплексу, будівельної галузі та сфери побутового обслуговування, інформація про доходи керівництва облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool