Кіровоград: до наркомана завітали «гості»

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Під час проведення профілактичного відпрацювання обласного центру правоохоронці викрили факт незаконного зберігання 27-річним чоловіком наркотичних засобів. За такі дії молодику загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Зокрема, у приміщенні літньої кухні, на столі, працівники міліції виявили та вилучили ін’єкційні шприци, пластикові пляшки з речовиною коричневого кольору та згорток з насінням, схожим на мак. У кімнаті будинку було виявлено шприц, а ще пристрій для паління наркотичних засобів та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Господар пояснив, що зберігав «зілля» для власного вживання.
Вилучене правоохоронці направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області.
Кіровоградець вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних речовин.
- За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Триває досудове слідство.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool