Кіровоград: до міського бюджету надійшло 177,9 мільйонів гривень

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Стан виконання міського бюджету за І квартал 2013 року став головним питанням на щопонеділковій нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

За інформацією начальника фінансового управління Любові Бочкової, за січень – березень 2013 року до загального фонду міського бюджету надійшло 177,9 млн. грн. доходів, що більше на 11,3% факту січня – березня минулого року, з них власних і закріплених доходів – 77,2 млн. грн. Зростання, відзначила Любов Бочкова, досягнуто за рахунок надходжень податку на доходи фізичних осіб, який збільшено на 5,3 % та орендної плати – 9,4%.
Видатки загального фонду міського бюджету проведені у сумі – 123,6 млн. грн Із загальної суми видатків на утримання установ соціально-культурної сфери спрямовано 112,4 млн. грн. (96,0 %), в тому числі: освіта – 72,7 млн. грн., охорона здоров’я – 31,8 млн. грн., культура – 4,9 млн. грн., фізична культура – 1,3 млн. грн. та соціальний захист – 1,6 млн. грн.
На фінансування захищених статей бюджету та енергоносіїв спрямовано 118,7 млн. грн. (96,0 % із загальної суми видатків без субвенцій), у тому числі: на оплату праці з нарахуваннями – 87,5 млн. грн. (70,8 %), придбання медикаментів та продуктів харчування – 5,2 млн. грн. (4,2 %), оплату енергоносіїв – 26,0 млн. грн. (21,0 %).
За підсумками наради міський голова дав доручення керівникам виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств щодо забезпечення виконання планових показників міського бюджету за підсумками 4-х місяців поточного року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool