Кіровоград: до Дня закоханих!

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1306 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей в рамках святкування Дня закоханих - Дня Святого Валентина пропонує всім бажаючим завітати до музею на різноманітні заходи та майстер-класи, які будуть проводитися з 5 лютого 2013 року по 14 лютого 2013 року

Майстер – класи:

5 лютого 2013 року: з 10.30 до 13.00
- виготовлення килимків під чашки - проводить майстер клаптикового шиття Кудревич Ірина Олександрівна (мати з собою необхідні матеріали: два клаптики джинсові розміром 12 см х 12 см та один клаптик червоного кольору – 5 см х 5 см, нитки та голку).

6 лютого 2013 року: з 11.00 до 13.00
- виготовлення ляльки – мотанки та вузлової ляльки - проводить науковий співробітник відділу обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Ащеулова Тетяна Сергіївна (мати з собою необхідні матеріали: тканина, кольорові стрічки, синтапон та нитки).

11 лютого 2013 року: з 11.00 до 13.00
- ознайомлення з історією виникнення свята Дня Св. Валентина – проводить науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Дмітрієва Леся Петрівна.
- виготовлення серця у техніці орігамі - проводить науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Ащеулова Тетяна Сергіївна (мати з собою кольоровий папір).

12 лютого 2013 року
Відкриття експозиції до Дня закоханих

Майстер – класи з 11.00 до 13.00
- виготовлення килимків під чашки – проводить майстер клаптикового шиття Кудревич Ірина Олександрівна (мати з собою необхідні матеріали: два клаптики джинсові розміром 12 см х 12 см та один клаптик червоного кольору – 5 см х 5 см, нитки та голку).
- створення декоративного серця з ниток – проводить науковий співробітник відділу обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Ащеулова Тетяна Сергіївна (мати з собою необхідні матеріали: червоні нитки, картон).

13 лютого 2013 року
Майстер – класи з 11.00 до 13.00
- виготовлення квітів із тканини – проводить голова Кіровоградської обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз» Поляруш Ірина Ігорівна.
- виготовлення листівки у техніці орігамі – проводить науковий співробітник відділу обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Ащеулова Тетяна Сергіївна (мати з собою кольоровий папір).

14 лютого 2013 року
Майстер – класи з 11.00 до 13.00
- виготовлення серця з солоного тіста - проводить майстриня Аляскіна Любов Іванівна (мати з собою необхідні матеріали: борошно та сіль).
- виготовлення «троянди» у техніці орігамі - проводить науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Овчаренко Наталія Володимирівна (мати з собою необхідні матеріали: кольоровий папір).
- пісні про кохання у виконанні наукового співробітника відділу науково – просвітницької роботи Овчаренко Наталії Володимирівни.

Під час проведення майстер-класів будуть звучати ліричні пісні (народні, класичні та сучасні) та відбуватиметься показ науково-популярних фільмів на тему: «Кохання в мистецтві», а також відвідувачі дізнаються про історію виникнення свята закоханих - Дня Святого Валентина

Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool