Кіровоград: до дитячого садка «Супутник» завітав Миколайчик (фото)

Грудень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Добру традицію дарувати дітям подарунки на День Святого Миколая постійно підтримують у пожежно-рятувальній службі області.

Щоправда завітавши до дитячого садка №23 «Супутник», що на Новомиколаївці в Кіровограді, рятувальники зробили аж дві чарівних справи. Перша – привітали дітей зі святом та підготували сюрпризи, а друга – навчили правилам безпеки. Розгадуючи загадки, відповідаючи на питання та перемагаючи у конкурсах діти швидко засвоїли, що сірники чіпати не можна та дізналися за яким номером телефонувати у разі пожежі. Допомогла у цьому і торбина з подарунками від Миколая. Звісно, торбинка була спеціальна – таку має кожен рятувальник на екстрений випадок. Дітям сподобалося діставати звідти подарунки, до того ж вони самі підготували вірші для рятувальників та обіцяли чекати Миколайчика-рятувальника і наступного року.

Кіровоград: до дитячого садка «Супутник» завітав Миколайчик (фото)


ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool