Кіровоград: до бюджету відшкодовано 1,5 млн.грн.

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» завдяки зусиллям прокуратури міста відшкодував до місцевого бюджету 1,5 млн.грн. заборгованості за оренду.

Нагадаємо, що прокуратурою м. Кіровограда в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів проведено перевірку в Управлінні власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради щодо додержання законодавства про оренду державного та комунального майна.
При перевірці виявлені численні порушення, зокрема щодо заборгованості надходження коштів до місцевого бюджету від орендної плати ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА». Як результат, прокуратурою міста внесено подання задля усунення порушень та вжиття заходів щодо стягнення наявної заборгованості.
На даний час підприємством до місцевого бюджету відшкодовано 1,5 млн.грн у вигляді сплати за оренду державного майна.
Прес-служба прокуратури міста Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool