Кіровоград: Дню перемоги присвячується

Травень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

6 травня на вечір-спомин "Війна без права забуття" в бібліотеці-філії №16 зібралися члени клубу "Ветеран"(15 чол.), серед яких лише 4
учасника війни, а решта ті, чиє дитинство було опалене страшним полум'ям повоєнних лихоліть.

 Вступне слово ведучої та перегляд слайдової презентації "Ми йшли до тебе, Перемого!" пробудили спогади про ті жахливі часи, коли в повітрі повсюди лунало страшне слово - війна. Розповіді гостей про своє доросле дитинство в період окупації поступово перейшли до незабутньої та щасливої миті перемоги. Емоції, які переповнювали людей від цієї радісної події, складно передати словами, тож, сльози радості та болі блищали на очах багатьох. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за звільнення нашої Батьківщини від нацистських окупантів. Привітати шановних гостей зі святом прийшли вихованці дитячого садка"Катеринка", які виконали гуморески,танок та пісню. Присутні підтримували юних виконавців гучними оплесками, а національне вбрання дітей додавало святкового настрою. Завершився захід урочистими словами привітань та врученням букетів квітів. Під тиху мелодію повоєнних пісень всіх гостей частували солодощами та чаєм.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool