Кіровоград: Для бездомних осіб міська влада знайшла приміщення

Липень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 1

Нещодавно заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вадим Дрига, директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олег Краснокутський, директор Кіровоградського міського центру обліку та тимчасового перебування бездомних осіб Олександр Желізняк зустрілися з представниками УМВС України в Кіровоградській області на території колишнього приймальника-розподільника, що знаходиться по вулиці 40-річчя Перемоги, 109.

Досягнуто домовленості щодо передачі зазначеної будівлі в розпорядження Кіровоградського міського центру обліку та тимчасового перебування бездомних осіб.
На даний час територія і будівля потребують ремонту та благоустрою. Вадим Дрига окреслив найближчі кроки щодо облаштування даного закладу. Планується провести ремонтні роботи та організувати суботник з упорядкування території. Після приведення до ладу території і приміщення Центр зможе прийняти 30-40 осіб. У приміщені планують облаштувати душ, пральню, їдальню, кухню, кімнату для відпочинку та спальні. Відкриття Центру планується восени

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool