Кіровоград: дитячі розваги на 7-8 березня

Березень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей

7 березня - «Бука» М.Супонін (4+)
Інтерактивна казка-гра, у якій маленьке Зайченя зовсім не хоче ні з ким товаришувати. Завжди чимось невдоволений, сидить набурмосений і на усі пропозиції звірят лише бубонить щось собі під ніс. Саме за це і прозвали його Букою.
Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у таку халепу, вибратися з якої можна лише за допомогою справжніх друзів.

8 березня - «Казковий зорепад» за п’єсою Н.Педько (4+)
(ростові ляльки: Дракоша, Лунтік, П’ятачок, телепузики та ін.)
Добра казка про маленького Дракошу, який спілкується з навколишніми мешканцями лише посередництвом комп’ютера і не уявляє, як гарно можна проводити час у колі справжніх друзів, особливо на свята. Побачивши у небі неймовірно чаруючій зорепад та дізнавшись від мами про можливість здійснення загаданого бажання, маленький мрійник намагається придумати, що ж йому найбільше потрібно? За деякий час, після спілкування з перехожими казковими мешканцями, які поспішають на зустріч з друзями, щоб весело зустріти свято, Дракончик розуміє, чого справді найбільше бажає…

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми  з врученням солодощів і дарунків.
Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool