Кіровоград: дитячі розваги на 14-15 березня

Березень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей і дорослих

 

14 березня - «Лисичка, Котик і Півник» О.Олеся (3+)

Жили собі у хатці, на лісовій галявинці , Котик і Півник. Разом господарювали та пісень співали. Одного разу, коли Котик пішов на полювання, на подвір’ї друзів з’явилася хитра Лиска. І довірливий Півник, не послухавши настанов мудрого Котика, потрапив у біду. Вистава виховує почуття дружби, взаємодопомоги та вчить бути слухняними і відповідальними.

14 березня – Прем’єра вистави «Наймичка» Т.Шевченко (10+) Початок – о 16.00

Інсценізація поетичної драми про гірку долю молодої матері-одиначки, яка змушена була віддати свого любого синочка на виховання чужим людям, щоб уберегти його від жорстоких законів світу і людського осуду. Адже народжена поза шлюбом дитина була приречена увесь вік терпіти зневагу і наругу від оточуючих.
Напросившись до заможних опікунів у найми, Ганна всю свою любов віддавала Маркові і лише перед смертю зізналася, що вона – його мати.

15 березня - «Вовк і семеро козенят» О.Ємельянова (5+)
Дружно живуть у лісі мудра Сова, голосистий Півень, товстун-Хом’як і красуня-Коза з пустунами-козенятами. Цілими днями безтурботно бавиться малеча під лагідним сонечком. Та одного разу, на лісовій галявині з’являється голодний Вовк.
Отримавши від Сови інформацію про лісових мешканців, сіроманець задумав поласувати козячою родиною, але не так просто виманити з хати розумних козенят, які, залишившись самі вдома, слухняно виконують мамині настанови.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool