Кіровоград: діти запустили в небо синьо-жовті кульки

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1551 | Коментарі: 0

У Кіровограді на дитячому майданчику по вул. Попова, 20, к.2 вихованці дитячо-юнацького клубу «Гірник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради провели розважальну програму «Діти - наше майбутнє» для мешканців мікрорайону.

Спонсором свята виступив депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков. Розпочалася святкова програма хореографічною казкою «Незвичайні пригоди» у виконанні зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮКу «Гірник» - керівник Олександра Ткаченко. Діти взяли активну участь у спортивному конкурсі «За здорове спортивне майбутнє», у конкурсі «Двір моєї мрії», у великомасовій грі «Свято в Казколандії». Окрасою свята став виступ команди зі стрітворкауту.
Педагог-організатор ДЮКу «Скіф» Альона Федорова проводила майстер-класи для дітей з виготовлення святкових листівок, «дерева щастя» для хлопчиків, прикрас для дівчачих зачісок. Всі учасники ігор та конкурсів отримали від депутата міської ради Артема Стрижакова ласощі, синьо-жовті повітряні кульки та інші подарунки, а переможці конкурсу сенсорні мобільні телефони. По закінченню святкової програми діти мікрорайону намалювали на папері малюнки на тему «Моя Україна» і запустили їх в небо на синьо-жовтих повітряних кульках.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool