Кіровоград: діти реалізували свої запити на цікаве дозвілля

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Шкільні канікули, такий довгоочікуваний період для більшості школярів, насправді додає значній кількості батьків проблем із організацією заповнення вільного часу своїх дітей.

У той же час, саме під час канікул у дітей з’являється багато можливостей для спілкування з друзями та занять улюбленими позашкільними справами: спортом, мистецтвом, літературою тощо. А для цього і створена у Кіровограді справжня мережа дитячо – юнацьких клубів за місцем проживання, де діти можуть реалізувати свої запити на цікаве дозвілля, і яка знімає головний біль у їхніх батьків щодо місця знаходження своїх чад. Цього року під час весняних шкільних канікул діти та підлітки, які проживають у мікрорайоні Волкова гуртувалися в дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання «Чайка» і «Гермес», де для них пропонувалося багато різноманітних заходів розважального, спортивного, інтелектуального і пізнавального спрямування. Перевірити, як організований у ДЮКах навчально – виховний процес, завітали до клубів у дні шкільних канікул заступник міського голови Вадим Дрига і начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна. Людмила Дорохіна повідомила, що діти брали участь у змаганнях з настільного тенісу, настільного хокею і шашок, проявили свої знання та кмітливість у брейн-рингу «Квіти в казках» та конкурсі загадок, організовано відвідали краєзнавчий музей, де переглянули оновлену експозицію історії розвитку нашого міста, здійснили екскурсію в Дендропарку. Юні патріоти своєї Батьківщини та любителі літератури взяли участь у конкурсі «Гортаючи сторінки Кобзаря» на краще читання поезії Тараса Шевченка. Старанні рукодільниці та майбутні майстрині вишили бісером картину «Тарас Григорович Шевченко». У зв’язку з тим, що 27 березня відзначався Міжнародний день театру, а Кіровоград є містом корифеїв театрального мистецтва, в ДЮКах «Чайка» і «Гермес» була проведена пізнавальна програма «Історія театру нашого міста», а для молодших школярів - відеоперегляд лялькової вистави. З великою відповідальністю, підкреслила Людмила Дорохіна, спеціалісти ДЮКів ставляться до навчання дітей безпеці життєдіяльності. Основи безпеки вивчалися з дітьми різного віку під час пізнавально-розважальної програми «Поведінка дитини в небезпечних ситуаціях» та гри в мультлото «Безпека життя».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool